Campagne 2019


In het najaar voeren wij in de @Gemeente De Ronde Venen een grote campagne om het werk van Gezinsbuddy breed bekend te maken. Pakkende boodschappen op billboards, in de lokale kranten en op social media. Statements die kort en krachtig weergeven waarom Gezinsbuddy er is en wat Gezinsbuddy doet.

Soms speelt alcohol een rol in het gezin. Waardoor de kinderen amper begeleid worden als het nodig is. Denk aan ouderdagen op school, applaus op een zwemdiploma examen of soms een ijsje in de stad. Kleine dingen kunnen grote impact hebben.

Ander voorbeeld: De GezinsBuddy trapt af en toe een balletje met de jongens. En slaat wel eens op tafel bij hulpinstanties omdat ze dat zelf niet kunnen. Niet durven zelfs. En de kinderen hebben sinds kort weer nieuwe kleren omdat hij helpt hun financiën op orde te krijgen. Wil je ook helpen met wat geluk in de regio? Steun dan nu dit initiatief.

Laatste verhaal. Alweer even geleden wilde een jongen uit een GezinsBuddy gezin niet meer naar school. Hij werd uitgelachen vanwege z’n ouwe broek met gaten. Dus regelde we bij een lokale winkel een nieuwe broek en wat shirts. Arrenmoede is ook in onze gemeente aan de hand. Dus helpen we waar we kunnen. Niet met gelddonaties hoor. Maar met spullen en soms
met een dagje naar het strand
.

Help gezinnen in je dorp. Word donateur of wordt zelf een Gezinsbuddy! Iets meer geluk in de regio! Met dank aan Switch Reclamebureau voor de ondersteuning bij deze campagne.

  • Tineke
    Ik stond er altijd alleen voor maar nu krijg ik steun van mijn buddy. Ik hoef niet meer te overleven maar kan weer meer genieten van het leven.
    Tineke